Rôzne

Zmena na Duchnovičovej ulici v Humennom: Kam sa podeli pozdĺžne parkujúce autá?

Postrehli ste ten rozdiel na Duchnovičovej ulici aj vy? Z jej časti sa vytratili pozdĺžne parkujúce autá. Prečítajte si, čo je za tým...

Ilustračný obrázok k článku Zmena na Duchnovičovej ulici v Humennom: Kam sa podeli pozdĺžne parkujúce autá?
3
Galéria

Situáciu spred nedávna na časti Duchnovičovej ulice v Humennom dobre poznajú nielen tam bývajúci Humenčania, ale zaiste aj mnoho vodičov, ktorí jazdili smerom na parkovisko pri trhovisku.

Pozdĺžne parkujúce autá oproti označeným parkovacím miestam častokrát neumožňovali prechod dvoch oproti sebe idúcich vozidiel.

V ostatných dňoch však možno pozorovať zmenu. Autá tam prestali pozdĺžne parkovať a takto odstavené vozidlo možno vidieť už len zriedka. Dopravné značenie Zákaz státia tam pritom bolo osadené už aj predtým.

„Dopravná značka Zákaz státia bola donedávna doplnená ešte o dodatkovú tabuľu Mimo dopravnej obsluhy. V dôsledku zhustenia premávky a hlavne na základe podnetov od obyvateľov tam bývajúcich bola spomínaná dodatková tabuľa odstránená,“ vysvetlila pre náš spravodajský portál Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Doplnila, že vodiči na danom úseku môžu zastaviť a prerušiť jazdu na urýchlený nástup, výstup, zloženie a vyloženie nákladu.

Na dodržiavanie zákazu státia dohliada mestská polícia, ktorej príslušníkov je na danom mieste vídať. Nie jedno auto si v spomínanej lokalite v ostatnom čase našlo od strážcov poriadku pozdrav vo forme papuče.

FOTO: Šoféri, všimli ste si? Na tejto ulici v Humennom došlo k zmene!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM