Tomáš Šuhajda Krimi

Zistený alkohol, zadržané vodičáky a to nie je všetko: Takto dopadla veľká akcia na cestách v našom kraji!

Spolu až 135 policajtov vyšlo na cesty v našom kraji. Počas akcie, ktorá trvala štyri hodiny, stihli zistiť 202 priestupkov! Nechýbali ani zadržané vodičáky či zistený alkohol za volantom, veď čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Zistený alkohol, zadržané vodičáky a to nie je všetko: Takto dopadla veľká akcia na cestách v našom kraji!
Zdroj: TASR

Aj na cestách v Prešovskom kraji sa v stredu od 16:00 do 20:00 konala celoslovenská policajná akcia. „Jej hlavným zameraním bola kontrola dodržiavania zákazu požívania alkoholu alebo iných návykových látok vodičmi pred alebo počas vedenia vozidla, pravidiel cestnej premávky jej nemotorovými účastníkmi ako aj dodržiavanie pravidiel o rýchlosti jazdy vozidiel a spôsob jazdy,“ uviedla na margo stredajšej akcie krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

V rámci Prešovského kraja bolo podľa jej slov do výkonu tejto akcie zaradených 135 mužov zákona – služby dopravnej, poriadkovej, železničnej aj kriminálnej polície.

„Zistených bolo 202 priestupkov, z ktorých 163 priestupkov bolo vyriešených na mieste v blokovom konaní, 34 priestupkov bolo vyriešených napomenutím a 5 priestupkov bolo oznámených na dopravný inšpektorát. Požitie alkoholu bolo zistené u jedného vodiča motorového vozidla a u dvoch nemotorových účastníkov cestnej premávky. Zadržaných bolo päť vodičských preukazov,“ informovala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM