Tomáš Šuhajda Krimi

Zdravotná sestra v humenskej nemocnici neváhala ani chvíľu: Postavila sa do cesty zlodejovi!

V budove humenskej nemocnice zrazu nastal rozruch. Marcel podľa polície vošiel do jednej z izieb a prihovoril sa k 82-ročnému Jánovi, čítajte, čo sa však podľa mužov zákona dialo následne...

Ilustračný obrázok k článku Zdravotná sestra v humenskej nemocnici neváhala ani chvíľu: Postavila sa do cesty zlodejovi!
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa polície k udalosti malo dôjsť vo štvrtok 5. novembra krátko pred 13-tou hodinou v budove humenskej nemocnice, v jej lôžkovej časti. „Marcel vošiel do jednej z izieb, sadol si na posteľ oproti tam ležiacemu 82-ročnému Jánovi z Medzilaboriec. Pekne sa mu prihovoril a počas nasledujúceho rozhovoru využil nepozornosť ležiaceho pacienta a zo skrinky pri lôžku mu vzal peňaženku, ktorú si vložil do svojej bundy,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Policajná hovorkyňa ďalej dodala, že Marcel neskôr odišiel z izby preč, na chodbe z peňaženky vybral hotovosť, časť si vložil do bundy a časť do návleku, ktorý mal na nohe, pričom tú mal v sadre. „Prázdnu peňaženku položil späť na stôl v izbe,“ povedala Migaľová.

Marcel podľa polície bol na prízemí pri výťahoch zastavený zdravotnou sestrou, ktorá ho vyzvala, aby vrátil finančnú hotovosť. „Marcel bol zadržaný a bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ uviedla Migaľová.

Polícia začala v prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže, z ktorého vzniesla Marcelovi z Víťazoviec obvinenie.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM