Rôzne

Zaujímavá návšteva v škole pri Humennom: Aha, kto zavítal na jej pôdu!

Základná škola s materskou školou Koškovce privítala koncom uplynulého roka neobyčajnú návštevu. Veď pozrite, kto si našiel čas a prijal pozvanie!

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavá návšteva v škole pri Humennom: Aha, kto zavítal na jej pôdu!
Zdroj: TASR

Pozvanie Základnej školy s materskou školou Koškovce na stretnutie so žiakmi prijal masér profesionálneho cyklistického tímu Bora-Hansgrohe Maroš Hlad, ktorý je už roky neodmysliteľneou súčasťou tímu Petra Sagana, najväčšej cyklistickej hviezdy nielen na Slovensku, ale aj vo svete. Informovala o tom škola na svojom webe.

„Milý, skromný a charizmatický Michalovčan na stretnutí porozprával žiakom o tom, ako sa dostal k Petrovi Saganovi, o svojej práci v tíme, prezradil niečo zo zákulisia svetovej cyklistiky a odpovedal na mnoho rôznych otázok žiakov i vyučujúcich. Tí využili, že Maroš je takmer vždy prvý pri Petrovi v cieli a pýtali sa napr. na prvé dojmy po úspešných i menej úspešných pretekoch či etapách, na kauzu Cavendish, na program v roku 2018, na súkromný život oboch a pod.“ uviedla škola s tým, že na všetky položené otázky dostali žiaci odpoveď.

Foto: ilustračné, Maroš Hlad pri Petrovi Saganovi, Bergen 2017

Zdroj: Dnes24.sk/Cyklistika2017.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM