Tomáš Šuhajda Krimi

Zásah polície na Sninských rybníkoch: Na mieste zadržali trojicu mladíkov

Muži zákona zasahovali na Sninských rybníkoch a na mieste zadržali trojicu mladíkov (15, 18 a 19). Tí majú teraz na krku trestné stíhanie... Z čoho sú obvinení?

Ilustračný obrázok k článku Zásah polície na Sninských rybníkoch: Na mieste zadržali trojicu mladíkov
Zdroj: Policajný zbor SR

V rekreačnej oblasti Sninské rybníky došlo v piatok k niekoľkým krádežiam v stanoch a v predajnom stánku. „Rýchlym zásahom polície boli podozriví zadržaní priamo na mieste a na základe dôkazných zistení boli obvinení z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva,“ informovala Humenné24 krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová s tým, že ide o troch mladíkov pochádzajúcich zo Sniny, vo veku 15, 18 a 19 rokov.

Podľa slov policajnej hovorkyne mali obvinení mladíci dve hodiny pred polnocou po spoločnej dohode narezávať stany v druhom stanovom tábore v rekreačnej oblasti a zo stanov odcudziť kozmetiku aj alkohol. „Následne sa vybrali smerom k predajným stánkom, kde z mraziacich boxov zobrali mrazené výrobky. Opäť sa vrátili k stanom a pokračovali v krádeži, pričom sa zamerali na kozmetiku a potraviny,“ priblížila Migaľová.

Škoda, ktorú spôsobili, zatiaľ nebola vyčíslená. Trojicu mladíkov polícia obvinila z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Stíhaní sú na slobode.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM