Futbal

Zápas, na ktorý Baškovčania tak skoro nezabudnú: Na futbalovom ihrisku sa zrodil neuveriteľný výsledok!

Cez víkend pokračovali na ihriskách v okolí Humenného futbalové zápolenia. Na programe tak bolo aj päť duelov v tretej triede. Padlo v nich 39 gólov. Nejako veľa? To je ešte nič, za toto číslo môže predovšetkým jediný zápas!

Ilustračný obrázok k článku Zápas, na ktorý Baškovčania tak skoro nezabudnú: Na futbalovom ihrisku sa zrodil neuveriteľný výsledok!
Zdroj: Dnes24.sk

Cez víkend boli na programe v rámci Oblastného futbalového zväzu Humenné aj zápasy tretej triedy dospelých. Odohralo sa jedenáste kolo, kompletných 5 duelov. A medzi nimi aj tento.

TJ Iskra Ňagov privítal na svojom ihrisku TJ Družstevník Baškovce. Výsledok? 19:0 pre domácich! Po prvom polčase viedli Ňagovčania už o dvanásť gólov.

„Na hracej ploche sa ukázal rozdiel medzi domácimi skúsenými hráčmi a mladými chlapcami hostí,“ uviedol po zápase domáci klub na svojej facebookovej stránke s tým, že hostia zažili najhorší možný scenár, keďže prvý gól inkasovali už v štvrtej minúte. Pre Isrku Ňagov je to historicky najvyššie víťazstvo od založenia klubu.

A či si túto gólovú porciu domáci hráči podelili alebo sa utrhol nejaký ňagovský Suárez? 5 gólov strelil Lukáš Savarij, len o jeden menej Pavel Sopko a hattrick zaznamenal Vladislav Kvaska.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM