Tomáš Šuhajda Rôzne

Za zatvorenými dverami: O čom diskutoval prezident s humenskou primátorkou?

Prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska mal v Humennom pracovné stretnutie s vedením mesta. Vieme, čo bolo témou rozhovorov.

Ilustračný obrázok k článku Za zatvorenými dverami: O čom diskutoval prezident s humenskou primátorkou?
Zdroj: Dnes24.sk

Pracovné stretnutie Andreja Kisku s humenskou primátorkou Janou Vaľovou trvalo niekoľko desiatok minút. Prebehlo za zatvorenými dverami, teda bez prítomnosti médií. Sám prezident sa hneď po tomto stretnutí postavil na malú chvíľu pred novinárov a prezradil, o čom spolu diskutovali.

„Slovensko rastie, rastie nám HDP, klesá nezamestnanosť… Ale ako spraviť, aby aj občania tu v Humennom pocítili to, že krajina ide dobrým smerom,“ prezradil Andrej Kiska o čom sa spolu s primátorkou zhovárali.

„Diskutovali sme o nezamestnanosti, o jej príčinách, o tom, koľko percent ľudí je nezamestnateľných a z akých dôvodov. Dve témy, ktoré v každom meste otváram a to je školstvo a zdravotníctvo zazneli aj tu. Diskutovali sme o dvoch klinikách, ktoré mesto má v správe, ako ich chce posilniť, ale aj o nemocnici, ktorá tu je,“ uviedol ďalej Kiska, ktorý zároveň popísal svoj ďalší program v Humennom.

Prezident SR odpovedal aj na novinársku otázku, či zaregistroval nejaké zmeny v meste od januára, kedy tu bol naposledy. Aj jeho reakciu na túto otázku si môžete pozrieť v pripojenom videu.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM