Tomáš Šuhajda Rôzne

Z odkazu na toaletách pôjdete do kolien: Záchvaty smiechu v humenskom fitku!

Na pánskych toaletách v humenskom fitness centre sa objavil odkaz, ktorý vyvolal záchvaty smiechu u nejedného návštevníka. Veď si to pozrite...

Ilustračný obrázok k článku Z odkazu na toaletách pôjdete do kolien: Záchvaty smiechu v humenskom fitku!
Zdroj: Dnes24.sk

Aj počas tvrdého a poctivého tréningu sa dá schuti zasmiať. Presvedčil sa o tom nejeden návštevník fitness centra na Ul. 26. novembra v Humennom. Odkaz, ktorý našli páni na toalete, však nemal len pobaviť, ale v prvom rade poučiť.

„Rozhodli sme sa tým, ktorých sa to týka, dať výrazne najavo, že svojou neohľaduplnosťou znižujú komfort ostatným návštevníkom," prezradil pre Humenné 24 manažér tohto fitness centra Braňo Brecík s tým, že práve komfort návštevníkov je z ich pohľadu kľúčový.

Aj preto v snahe ho ďalej vylepšovať vylepili na pánskej toalete odkaz, z ktorého sa väčšina návštevníkov nevedela prestať smiať. „Tí, ktorí nereagovali vôbec, sa tam možno našli,“ hovorí s úsmevom B. Brecík, ktorý si ale nemyslí, že by týmto odkazom niekoho urazili. „Účel to splnilo a to takmer stopercentne!“ do­dal.

Nápad podľa jeho slov vznikol po čiastočnej inšpirácii a následnej vlastnej tvorbe kolektívu. „Reakcie boli od začiatku humorné, niektoré sa približovali pomaly záchvatom smiechu,“ doplnil B. Brecík.

Zaujímavý odkaz si môžete pozrieť a prečítať v priloženej galérii.

Odkaz, ktorý sa objavil na pánskom WC v Humennom: Toto trhá bránice!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM