Tomáš Šuhajda Hokej

Výzva, ktorá by nemala uniknúť oku fanúšika: Chcete byť v centre hokejového diania v Humennom?

Hokejové MHK Humenné sa vo veľkom pripravuje na nadchádzajúcu prvoligovú sezónu. Klub už oslovil viacerých potenciálnych sponzorov s ponukou na spoluprácu, avšak osloviť chce aj širokú verejnosť humenských fanúšikov, ktorí by sa chceli aktívne zapojiť do hokejového diania v meste.

Ilustračný obrázok k článku Výzva, ktorá by nemala uniknúť oku fanúšika: Chcete byť v centre hokejového diania v Humennom?
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala Humenné 24 Katarína Ferencová zo spoločnosti Bemaco, klub MHK Humenné plánuje rozšíriť rady usporiadateľov, zdravotníkov či zapisovateľov. No to nie je všetko.

„Klub chce taktiež vytvoriť sieť dobrovoľníkov, ktorí by ako súčasť organizačného tímu MHK HE pomáhali napríklad s propagáciou klubu. Pripravený je dobrovoľnícky program, ktorý okrem nových zaujímavých pracovných skúseností a hokejovej zábavy, môže priniesť aj množstvo výhod,“ uviedla K. Ferencová.

Pozícia v centre diania klubu podľa jej slov ponúkne i silnejší zážitok z hokejových stretnutí. „Pre viac informácií môžu záujemcovia kontaktovať klub e-mailom: mhkhe(zavináč)be­maco.sk,“ uzavrela.

Čítajte tiež:

Na toto hokejoví fanúšikovia čakali: Zoznam hráčov, ktorí budú tvoriť kostru prvoligového MHK Humenné!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM