Tomáš Šuhajda Rôzne

Vyhrávala zápasy, no bola aj finalistkou Miss Domaša. Športovcom roka v Humennom sa stáva...!

O jej víťazstvách sme písali pravidelne. Zviditeľnila sa taktiež ako finalistka Miss Domaša. Mladá Humenčanka sa teraz dočká významnej pocty od mesta. Mestskí poslanci ju zvolili za Športovca roka!

Ilustračný obrázok k článku Vyhrávala zápasy, no bola aj finalistkou Miss Domaša. Športovcom roka v Humennom sa stáva...!
Zdroj: Dnes24.sk

Do stanoveného termínu obdržala humenská radnica 5 návrhov na udelenie ceny Športovec roka (z toho 2 návrhy pre jednu osobu), 1 návrh na cenu Športový kolektív roka a 2 návrhy na udelenie Ceny za rozvoj a podporu športu.

Dve tajné voľby, jedna verejná

Na rade boli mestskí poslanci. Na svojom tohtotýždňovom rokovaní mali rozhodnúť. Keďže návrh na Kolektív roka bol len jeden, potvrdili ho verejnou voľbou. Ocenenie od mesta získa Športový klub Laborec – nohejbalové družstvo.

V ostatných dvoch kategóriách už prebehla tajná voľba. Športovcom roka v Humennom sa mali možnosť stať taekwondistka Natália Chalčáková, kickboxeristka Dominika Karchová a dvaja atléti – Patrik Megela i Daniel Turcsányi. Víťazkou tajnej voľby sa stala Dominika Karchová.

Medzi Jankou Mihaľovovou (stolný tenis) a Pavlom Romanom (futbal) mali poslanci rozhodnúť, kto získa Cenu za rozvoj a podporu športu. Napokon zvolili druhého menovaného, v súčasnosti trénera FK Humenné.

Najväčšie úspechy Dominiky Karchovej

  • trojnásobná majsterka ČR na medzinárodných Majstrovstvách českej republiky
  • 1. miesto a dvakrát 2. miesto na Majstrovstvách Slovenska
  • dvakrát 2. miesto a 3. miesto na 21. ročníku WAKO Svetového pohára v kickboxe
  • 1. miesto a trikrát 3. miesto na 16. ročníku WAKO SLOVAK OPEN v kickboxe
  • účasť na Majstrovstvách sveta v Belehrade v Srbsku

Foto Dominiky ako finalistky Miss Domaša si môžete pozrieť tu.

titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM