Rôzne

Vybrali sme za vás: Najzaujímavejšie podujatia tohto týždňa v Humennom

Doprajte si počas týždňa aj oddychu. Vybrali sme hneď niekoľko podujatí, ktoré sa uskutočnia v Humennom a ktoré považujeme za najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Vybrali sme za vás: Najzaujímavejšie podujatia tohto týždňa v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Najtemnejšia hodina

Začneme jedným tipom do kina. V tom humenskom dávajú v utorok o 19:30 hod. britskú historickú drámu s názvom Najtemnejšia hodina. Tu je popis: Gary Oldman ako jedna z najväčších osobností 20. storočia. Winston Churchill na začiatku druhej svetovej vojny musí urobiť rozhodujúce rozhodnutie. Hrozba nemeckej invázie je bezprostredná a on ako predseda vlády Veľkej Británie musí v tejto temnej hodine v krátkej dobe zjednotiť národ a zmeniť priebeh svetových dejín.

Výstava v múzeu

Už len do 25. januára je vo Vihorlatskom múzeu v Humennom k videniu výstava s názvom Svätci a svätice vo výtvarnom umení. Tvoria ju maľby, cechové zástavy, grafika, ikony a drevorezby. Diela znázorňujúce významné biblické postavy a svätcov pochádzajú z obdobia 16. až 20. storočia. Viac info a niekoľko záberov nájdete tu.

Štvrtok: Kali & Majself

Mestská športová hala bude už tento štvrtok dejiskom pre mnohých atraktívneho koncertu. Na svoje si prúdi fanúšikovia hip-hopu. Predstaví sa tu totiž známy slovenský raper Kali a okrem neho aj Majself, Grizzly a Peter Pann. Koncert sa začne o 19:00 hod.

Nedeľa: Posledné kolo

V sobotu sa môžete prísť rozlúčiť so sezónou Mestskej futbalovej ligy. Na programe je totiž jej posledné – 9. kolo! Zápasy tretej ligy tradične od 8:00 hod., druhá liga štartuje prvým zápasom o 11:55 hod. no a duely najvyššej prvej ligy sa začnú hrať od 15:50 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM