Rôzne

Vyberajte spolu s nami: Aké zaujímavé podujatia ponúka tento víkend v Humennom?

Dni voľna už odštartovali a my sme sa pozreli na to, aké zaujímavé akcie ponúka tento víkend v Humennom. Prinášame vám výber našich tipov...

Ilustračný obrázok k článku Vyberajte spolu s nami: Aké zaujímavé podujatia ponúka tento víkend v Humennom?
Zdroj: Dnes24.sk

FK Humenné – Kračúnovce

V sobotu od 15:30 hod. privítajú futbalisti FK Humenné na domácom ihrisku Pri mlyne OFK Tatran Kračúnovce. Bude to stret lídra tabuľky 4. ligy Sever proti aktuálne deviatemu celku tabuľky.

Literárny večer

V Check#Mate sa bude v sobotu od 18:00 hod. konať ďalší z literárnych večerov. Témou večera bude tentoraz „poľská reportážna škola“. Predstavené budú diela troch poľských reportérov a ich tri diela. Nebude chýbať ani čítanie úryvkov, aktivity pre publikum a kvíz o knižnú cenu Eli, eli od W.L. Tochmana.

Kúzelný Félix

V Dome kultúry bude v nedeľu k videniu interaktívna muzikálová rozprávka o kúzelnom Félixovi, ktorý chce neposlušného princa premeniť na najlepšieho kráľa na svete. Rozprávka je veselá, vtipná i poučná. Začiatok o 15:00 hod.

Stratili sme Stalina

Kino Fajn dáva v nedeľu o 19:30 hod. britsko-francúzsku komédiu s názvom Stratili sme Stalina. Popis: Veľký vodca padol. Priamo na koberec. Volá sa Stalin. Nad jeho mŕtvolou sa začína tragikomický boj o nástupníctvo. Súdruhovia z politbyra sa pomaly zbavujú dlhoročného strachu a začína to ozajstné divadlo. Ak sa vám to nezdá ako dostatočne dôvtipná zápletka, tak verte, že film Stratili sme Stalina vo svojej tragickosti a schopnosti uťahovať si z vysokých vecí je veľmi vtipný. V Rusku tento film zakázali.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM