Rôzne

Výber pre Humenčanov: Akcie tohto týždňa, o ktorých by ste mali rozhodne vedieť

Humenčania, spríjemnite si aktuálny týždeň aj vďaka tipom na zaujímavé podujatia, ktoré sa počas neho chystajú v našom meste. Tu je náš výber...

Ilustračný obrázok k článku Výber pre Humenčanov: Akcie tohto týždňa, o ktorých by ste mali rozhodne vedieť
Zdroj: Dnes24.sk

Streda: Vnútorné slnko

V stredu o 19:30 hod. premieta humenské Kino Fajn francúzsku drámu s názvom Vnútorné slnko. Popis: Isabelle (Juliette Binoche) je rozvedená umelkyňa, ktorá hľadá pravú lásku. Nádeje však často vkladá do mužov, ktorí sú pravým opakom ideálu takého muža. Film nie je plynulým príbehom, divák sleduje vybrané pasáže z Isabellinho života, aby si vyskladal jej osobnosť a na konci pochopil jej kľúč, podľa ktorého si hľadá „toho pravého“.

Piatok: Humenská hudobná jar

Tento piatok štartuje Humenská hudobná jar 2018. V koncertnej sieni humenské zámku sa môžete od 19:00 hod. tešiť na hudobnú prechádzku storočiami- skladby od baroka až po 21. storočie, medzi ktorými zaznie aj filmová hudba v podaní koncertného zoskupenia „Ensamble musica per voi“ v zložení: Lídia Parra (Mexico) – husle, Michal Mikuláš (SR) – kontrabas, Filip Fejton (SR) – klavír, Jozef Čuban (SR) – gitara, Klaudia Vašinová (SR) – spev.

Piatok: Ozzy Osbourne & Black Sabbath Revival (CZ)

V piatok večer od 20:00 hod. je v Nostalgia Music Pube na programe koncert, na ktorom si prídu na svoje všetci fanúšikovia Ozzyho Osbourna a jeho kapely Black Sabbath. V humenskom podniku sa totiž predstaví česká revival kapela.

Sobota: Night Ride w. Moonwalk (IT)

Ak dostanete chuť na tanečnú zábavu, v Arena Nigth Clube sa v sobotu od 22:00 hod. uskutoční jarná edícia Night Ride. Tešiť sa môžete na subžánre house music. Headlinerom noci bude Moonwalk, talianska dvojica dídžejov a producentov pochádzajúca z Neapolu.

Nedeľa: Ščamba

V divadelnej sále Domu kultúry sa v nedeľu predstaví hudobno-humorno-zábavná skupina z východu Slovenska s premiérovým programom plným veselých príbehov a pesničiek. Ich najväčším hitom je skladba Dedina, ktorú nahrali s dievčenskou speváckou skupinou Čerešničky a tá sa predstaví v úlohe koncertného hosťa. Začiatok koncertu o 17:00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM