Rôzne

VÝBER: Články z nášho mesta a okolia, ktoré cez týždeň pútali najviac pozornosti

Pútali najviac pozornosti a nenechajte si ich ujsť ani vy. Prinášame vám výber článkov, ktoré sa počas tohto týždňa na našom webe čítali najviac.

Ilustračný obrázok k článku VÝBER: Články z nášho mesta a okolia, ktoré cez týždeň pútali najviac pozornosti
Zdroj: Dnes24.sk

Tragická nehoda

Veľmi smutné nešťastie. Pri Humennom došlo v piatok ráno k nehode. Polícia informovala, že na mieste podľahol zraneniam Peter (†23). Viac sa dočítate tu.

15 zaujímavých záberov

Boli to štyri dni plné rôznych akcií a v meste bolo poriadne rušno. Oslavy 700. výročia Humenného sú však už minulosťou. Nie však na týchto fotkách. Pozrite si 15 zaujímavých záberov, ktoré ich budú navždy pripomínať.

Najmenšia, ale…

Aj tentokrát sme vám predstavili ďalšiu obec z nášho okresu a jej zaujímavosti. Hoci ide rozlohou o najmenšiu dedinku v okrese Humenné, oplatí sa do nej zavítať. Rozhodne má čo ponúknuť!

Nové parkoviská

V Humennom vznikla nová parkovacia plocha nad cintorínom. A v priebehu tohto týždňa bola ukončená aj realizácia ďalšej, pri bloku na Ulici osloboditeľov­. FOTO.

Súťaž dedín

Aj tento rok bojujú o titul NAJ nielen mestá, ale aj obce Slovenska. V priebehu tohto týždňa sme sa pozreli na to, ktorým dedinám z okresu Humenné sa zatiaľ darí najviac.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM