Tomáš Šuhajda Rôzne

Vstupné na kúpalisko? Oproti minulému roku zdraželo, pre držiteľov karty výhod zlacnelo

Začiatok letnej sezóny na letnom kúpalisku v Humennom je v prípade priaznivého počasia naplánovaný na 21.6. Zisťovali sme ceny vstupného...

Ilustračný obrázok k článku Vstupné na kúpalisko? Oproti minulému roku zdraželo, pre držiteľov karty výhod zlacnelo
Zdroj: Dnes24.sk

A to bude tento rok oproti minuloročnej sezóne drahšie. Mestskí poslanci schválili zosúladenie cenníka služieb poskytovaných v zariadeniach pod prevádzkou Správy rekreačných a športových zariadení s kartami výhod ešte v októbri minulého roku.

„Ceny pre držiteľov „Karty výhod pre Humenčanov“ budú po týchto zľavách nižšie v porovnaní s cenami aktuálne platného cenníka, ako aj navrhovaného cenníka,“ bolo uvedené v dôvodovej správe pri schvaľovaní nového cenníka poslancami mesta.

Nové cenníky sú v platnosti od 1.3. 2014, zmenu cien vstupného tak oproti minulému roku evidujeme aj na letnom kúpalisku.

„Cenník nájdu občania na webovej stránke mesta. Pre držiteľov kariet výhod sú pripravené zľavy vo výške 20% (Karta Humenčana), 30% (Junior karta) a 75% (Senior karta) z ceny lístka,“ uviedla na margo toho hovorkyňa humenskej radnice Michaela Slivková Kirňaková.

My sme tak urobili menší prehľad cien. V tabuľke nájdete ceny vstupného na vonkajšie kúpalisko v Humennom počas minuloročnej sezóny, nové ceny vstupného a náš orientačný prepočet nových cien so zľavami pre držiteľov kariet výhod.

Skupina občanov Vstupné minulú sezónu (€) Nové ceny (€) Náš prepočet po zľave (€)
Deti do dvoch rokov zdarma zdarma zdarma
Deti do 6 rokov 0,45 0,55 0,55
Deti do 15 rokov 1 1,20 1,20
15 – 25 rokov 2 2,40 Junior karta (30% zľava) = 1,68
Dospelí 2 2,40 Karta Humenčana (20% zľava) = 1,92
Dôchodcovia 1 1,20 Senior karta (75% zľava) = 0,3

Upozornenie: Na stránke humenskej radnice sú uvedené zľavy s kartou výhod len v %, naše prepočty po zľavách sú tak orientačné. Konečné ceny sa môžu líšiť.

Aké sú podmienky a ako získate svoju kartu výhod sa môžete dočítať TU.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM