Krimi

Vodič (†32) pri nehode vypadol z terénneho auta, ktoré ho priľahlo. Zraneniam na mieste podľahol

Ďalšia smrteľná nehoda na cestách v našom regióne. Vodič (†32) podľa polície zišiel na rovnom úseku z cesty, z auta vypadol, no to ho následne priľahlo a zraneniam na mieste podľahol.

Ilustračný obrázok k článku Vodič (†32)  pri nehode vypadol z terénneho auta, ktoré ho priľahlo. Zraneniam na mieste podľahol
Zdroj: Dnes24.sk

K tragickej nehode došlo v stredu ráno na ceste v obci Kolbasov, okres Snina. Ako informoval krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, v čase okolo 7:00 viedol 32-ročný Sninčan cez obec Kolbasov v smere na obec Ulič terénne auto Nissan Terrano, spolu s ním bol v aute aj 31-ročný spolujazdec.

„Vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky a na rovnom úseku cesty zišiel s vozidlom mimo cestu vpravo. Vodič z vozidla vypadol, pričom vozidlo ho priľahlo a ostalo prevrátené na boku na vodičovi. Ten utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Spolujazdec sa nezranil,“ uviedol Džobanik.

Ako doplnil policajný hovorca, na tele nebohého bude vykonaná pitva. Okolnosti a príčiny nehody vyšetrujú humenskí dopravní policajti, ktorí začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM