Rôzne

Víkendový oddych v Humennom a okolí: 5 akcií, o ktorých by ste mali vedieť

Víkend sa už rozbieha a preto si je dobré dopriať oddych. Ak nechcete ostať iba doma, môžete si to zamieriť aj na zaujímavé podujatia v Humennom a okolí. Tu sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Víkendový oddych v Humennom a okolí: 5 akcií, o ktorých by ste mali vedieť
Zdroj: Dnes24.sk

Hviezda večera v Jasenove

V Jasenove sa tento víkend uskutoční 23. Sotácky folklórny festival, ktorý ponúka zaujímavé vyžitie. Všetko sa to začne v sobotu o 17:00 v tamojšom Kultúrnom dome. V nedeľu bude dejiskom festivalu areál TJ a večer sa jeho návštevníci môžu tešiť aj na Mafiu Corner a Stefi. Podrobnejšie info o programe nájdete tu.

Známe tváre v Radvani

V Radvani nad Laborcom bude v sobotu naozaj rušno. Uskutoční sa tam 19. ročník Radvanských slávností. Chýbať nebudú kapela Drišľak, Štefan Skrúcaný, Paľo Drapák, zabávači Kajzer a Meluš či Peter Cmorík… Podujatie sa začína o 13:30. Viac sa dočítate tu.

Ľudová hudba v rocku

Aj túto nedeľu je v Humennom pripravený program v rámci Kultúrneho leta a teda pri Fontáne lásky. Čo to bude tentoraz? Ľudová hudba v rockových aranžmánoch. A to v podaní skupiny Dora.

Vojnoví psi

Z ponuky Kina Fajn vyberáme akčnú americkú komédiu Vojnoví psi. Premietať sa bude v nedeľu o 19:30.

Film bol natočený podľa skutočného príbehu dvoch priateľov (Hilla a Tellera), čerstvých dvadsiatnikov žijúcich počas vojny v Iraku v Miami Beach, ktorí sa rozhodli naplno využiť málo známu vládnu iniciatívu umožňujúcu malým firmám uchádzať sa o zákazky americkej armády. Cez skromný začiatok začali onedlho zarábať veľké peniaze a žiť na vysokej nohe. Ale situácia dvojicu hlavných hrdinov prerastie cez hlavu vo chvíli, keď sa im podarí získať zákazku v hodnote 300 miliónov dolárov na dodávky zbraní afganskej armáde.

Posledný deň motozrazu

Na záver pripájame ešte aj medzinárodný motozraz, ktorý sa od štvrtka koná na Zemplínskej šírave a ktorý napíše v sobotu svoj posledný deň v rámci tohto ročníka. A čo sa ešte chystá? Vyberáme – o 15-tej je na programe veľká spanilá jazda motorkárov okolo Šíravy, o 19-tej vystúpia kaskadéri Crazy Day, 21:15 bubenícka a laser šou, 22:00 Miss mokré tričko, o 23:00 bude pódium patriť kapele Horkýže Slíže a po polnoci bude rockotéka až do rána.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM