Tomáš Šuhajda Rôzne

Víkendové podujatia v Humennom a okolí: 5 zaujímavých tipov, kam si vyraziť

Prvý víkendový deň už odštartoval. Zrelaxovať môžete aj na zaujímavých podujatiach, ktoré sú na pláne v Humennom alebo v okolí. Toto sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové podujatia v Humennom a okolí: 5 zaujímavých tipov, kam si vyraziť
Zdroj: Dnes24.sk

My sme východ 2016

Humenné túto sobotu ožije jednodňovým festivalom! Ten sa uskutoční na Námestí slobody pri Kultúrnom dome. Oficiálny začiatok akcie je od 14:00 a tešiť sa môžete na stánky aj rôzne súťaže. O 17:45 sa Humenčanom a spol. predstaví kapela Žobráci, následne Helenine oči (od 19:00) a celé to uzavrú Kandráčovci (od 20:45). Festival bude moderovať Milan Junior Zimnýkoval a svojich rodákov vraj príde pozdraviť aj Čeky.

Amfik Šírava fest

V sobotu je na programe taktiež druhý deň hudobno-športového festivalu pri slovenskom mori – na šíravskom amfíku v stredisku Lúč. Okrem iných bude tento deň patriť pódium kapelám The Paranoid, Zoči Voči, Hex, Chiki liki tu-a a na Zemplíne to rozbalia aj Kali a Peter Pann. Hudobné vystúpenia začínajú v sobotu od 15:30.

Ibiza Party

Pred presunom späť do Humenného ešte nachvíľu zostaneme v obľúbenom letovisku. V Moteli Kamenec pokračuje v sobotu Absolut Ibiza Party. Tony piesku, palmy, trstinové bary aj dídžejšká špička. V druhý sobotňajší deň tejto párty sa na Open air stagi predstavia Roberto Chochola (CZ), Mike Saxi a Dj Emtydee. Na Club stagi bude návštevníkov zabávať Marko Mazag.

Kultúrne leto

Sme späť v Humennom. Nedeľa. Na pódiu pri Fontáne lásky je nachystaný ďalší diel zo série Kultúrneho leta 2016. Vychutnať si spolu aj so svojimi ratolesťami môžete prísť rozprávku v podaní hercov Bábkového divadla z Prešova: Ako baba Pačmaga ženícha zháňala.

Krotitelia duchov

A na záver ešte jeden kinový tip. V sobotu aj v nedeľu bude Kino Fajn premietať americkú akčnú sci-fi komédiu Krotitelia duchov. Vždy o 17:00, v sobotu v 3D formáte.

Tridsať rokov po tom, čo Krotitelia duchov ovládli svet, sa obľúbená značka vracia. Režisér Paul Feig prichádza so sviežou, akciou nabitou komédiou plnou veľkolepých vizuálnych efektov. Tešiť sa môžete na jedny z najlepších amerických komičiek a možno sa objaví aj niekto zo „starej partie.“

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM