Rôzne

Víkend v Humennom? 5 podujatí, na ktoré si môžete vyraziť

Máte už víkendové plány? Pomôcť s nimi vám môže náš prehľad. Nájdete v ňom 5 akcií, ktoré sú v pláne v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Humennom? 5 podujatí, na ktoré si môžete vyraziť
Zdroj: TASR

Futbalový zápas

Začíname športovým tipom. FK Humenné (aktuálne 7. miesto v tabuľke 4. ligy Sever) privíta tradične na ihrisku „Pri mlyne“ ŠK Štrbu (15.). Nadviažu domáci na dve predchádzajúce víťazstvá? Odpoveď už túto sobotu. Zápas má výkop o 14:00.

Jack Reacher: Nevracaj sa

Sychravé jesenné počasie je ako ušité pre návštevu kina. Aká je ponuka miestneho Kina Fajn na víkend? Pripájame dva kino tipy, prvý z nich na sobotu večer o 19:30 – americký akčný film s názvom Jack Reacher: Nevracaj sa.

Jack Reacher (Tom Cruise) navštívi svoju starú vojenskú základňu vo Virgínii, kde je neočakávane obvinený, že je zodpovedný za vraždu, ktorá sa na základni stala pred 16 rokmi. Aby dokázal svoju nevinu, rozbehne Reacher vlastné vyšetrovanie, aby čo najskôr očistil svoje meno a povesť.

Aktuálne výstavy

Ak cez pracovné dni nestíhate, aj cez víkend je v Humennom možné navštíviť niektorú z aktuálnych výstav. Reč je aj o výstave obrazov namaľovaných výtvarníkmi počas plenéra Hornozemplínske impresie 2016 (miestom tvorby bol amfiteáter nášho mesta) vo výstavnej miestnosti Domu kultúry. A taktiež o dvoch výstavách vo Vihorlatskom múzeu: Michal Čabala – výber z tvorby a Tajomné savany africké.

Šípková Ruženka

Divadelná sála Domu kultúry bude v nedeľu od 15:00 patriť Bábkovému divadlu z Prešova. Nachystané pre Humenčanov a spol. majú predstavenie Šípková Ruženka.

Bolo, nebolo? Skôr bolo…kedysi dávno malé Ružové kráľovstvo. Ľuďom sa v tomto kráľovstve dobre žilo, len v kráľovskej rodine niečo malé chýbalo. Nemali tam dieťatko – maličké princiatko. Čakali, čakali, až sa to raz stalo…

Bezva ženská na krku

Všetko zakončíme druhým kino tipom. Kedy? Nedeľa o 17:30. Čo? Česká komédia Bezva ženská na krku. Kde? Kino Fajn…

Komédia o ženskej odvahe nájsť samu seba. Je to príbeh o hrdosti, odhodlaní a problémoch, s ktorými sa aj tá najperfektnejšia ženská môže stretnúť na ceste za samostatnosťou a láskou. Film od Jiřího Vejdělka a Tomáša Hoffmana, tvorcov komédií Ženy v pokušení a Muži v nádeji.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM