Rôzne

Víkend klope na dvere, nudiť sa doma by bol hriech: 5 zaujímavých tipov na podujatia v Humennom

Blížiaci sa víkend so sebou prináša v Humennom akcie rôzneho druhu. My vám prinášame niekoľko tipov na podujatia, ktoré môžu osloviť aj vás.

Ilustračný obrázok k článku Víkend klope na dvere, nudiť sa doma by bol hriech: 5 zaujímavých tipov na podujatia v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Katarínska zábava

Bar v hoteli Karpatia si pre svojich návštevníkov pripravil na tento piatok Katarínsku zábavu. Chýbať nebudú hostesky, uvítacie drinky, súťaže, 2 drinky pre každú Katarínu zdarma a najmä kapela Gallant. Otvára sa o 20:00.

DJ Emtydee

Pre priaznivcov elektronickej muziky dávame do pozornosti akciu v Arenu Clube, kde bude v piatok Humenčanov zabávať DJ Emtydee z Martina. Počas celej noci vás tam bude čakať electro/progres­sive house.

Victor Frankenstein

V piatok o 19:30 a aj v sobotu v rovnakom čase budú v Kine Fajn dávať Victor Frankenstein. Na svoje si tak prídu fanúšikovia hororov.

Príbeh ktorý sa odohráva v storočí, kedy sa prebúdza veda a nové technológie a tradičná viera a náboženstvo sa spájajú. V časoch, kedy sa zdá, že nič nie je nemožné. Radikálny vedec Dr. Viktor Frankenstein (James McAvoy) a jeho pomocník Igor (Daniel Radcliffe) majú spoločnú víziu o umelom stvorení života, ktorá môže zmeniť svet. Victorovi sa však výsledky ich spoločnej práce vymknú kontrole a dokonca hrozí, že sa dostanú do rúk ľuďom , ktorí s nimi budú chcieť ukojiť svoje mocenské chúťky. Zatiaľ čo Frankenstein chce vo vynálezoch pokračovať bez ohľadu na možné následky, Igor si uvedomuje, k akým hrozným koncom môže viesť. Jedine on môže zachrániť Viktora pred ním samým a svet pred nebezpečným stvorením.

Mestská liga v sálovom futbale

V nedeľu štartuje nový ročník Mestskej ligy v sálovom futbale. Na programe sú v športovej hale od 11:55 zápasy druhej ligy a popoludní od 15:50 prvej ligy. Tretia liga štartuje o týždeň neskôr.

Adventná nedeľa pri Fontáne lásky

Tento víkend nás čaká tiež prvá adventná nedeľa a s ňou aj kultúrny program na námestí pri Fontáne lásky. Od 15:00 vystúpi Súkromná základná umelecká škola Via arto a Dievčenská spevácka skupina Zarianna z Dlhého nad Cirochou. Taktiež sa rozsvieti adventný veniec, na ktorý sa opäť premenia samotná fontána, a s ním aj prvá adventná svieca.

Môže vás zaujímať:

Trdelníky, medovina, pečené gaštany… V susednej Snine sú tento týždeň na programe Mikulášske trhy

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM