Tomáš Šuhajda Volejbal

VIDEO Výborný výkon aj skvelá atmosféra: Chemesáci doma zničili rakúskeho súpera!

Na volejbalistov ŠK Chemes Humenné čakal v piatok prvý domáci zápas sezóny. V 3. kole Stredoeurópskej ligy mužov (MEVZA) si zmerali sily s rakúskym celkom VCA Amstetten Hypo Nö. Pozrite si vo videogalérii HIGHLIGHT aj s pozápasovým vyjadrením domáceho trénera Richarda Vlkolinského!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO Výborný výkon aj skvelá atmosféra: Chemesáci doma zničili rakúskeho súpera!
Foto: Tomáš Šuhajda / Zdroj: Dnes24.sk

ŠK Chemes Humenné – VCA Amstetten Hypo Nö 3:0 (22, 21, 18)

Rozhodovali: Dudek, Burkiewicz (obaja Poľ.), 800 divákov

Chemes: Javorčík, Sarnecki, Mizerák, Hriňák, Beňa, Joščák, libero Szymczak (Bališin, Leszczawski, Pavelka). Tréner: R. Vlkolinský

Amstetten: Bartůněk, Zipper, Ichovski, Nagy, Muraurer, Kellum, libero Schnetzer (Koraimann, Eglseer). Tréner: M. Kop (CZ)

Zápas otvorili domáci esom Jakuba Hriňáka a fantastickým úvodom sa v prvom sete utrhli súperovi na rozdiel šiestich bodov. Po tajme rakúskeho celku sa hra mierne vyrovnala, avšak ŠK Chemes držal set naďalej pod kontrolou. Aj keď sa hosťom podarilo 2-krát bodovo nebezpečne priblížiť (8:5 a 18:16), domáci set nepustili a dotiahli do víťazného konca 25:22.

Druhý set ako cez kopirák a víťazné smeče Sarneckeho, Javorčíka, bod z podania Hriňáka a úspešný blok Joščáka znamenali vedenie domácich 4:0. Opäť sa Rakúšania dokázali miestami na Chemesákov nebezpečne dotiahnuť (19:17), ale to bolo ich maximum a domáci dotiahli set do víťazného konca 25:21.

Tretí set do tretice lepšie začali domáci a hostia sa zmohli akurát na najmenší, jednobodový rozdiel v zápase (2:1, 4:3). Potom sa však znova prejavili lepší útok aj obrana domácich a za stavu 18:13 bolo jasné, že tento zápas už nepustia. Záver stretnutia si fanúšikovia užívali mexickými vlnami. Tretí set vyhral ŠK Chemes 25:18.

VIDEO Výborný výkon aj skvelá atmosféra: Chemesáci doma zničili rakúskeho súpera
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM