Rôzne Tlačové správy

VIDEO: V Humennom bude horúco. Rozpália vás sexi telá vo veľkolepej šou Johnnyho Mečocha

Hoci sa hovorí, že šaty robia človeka, v Humennom zažijete pravý opak. Ženské srdcia zahrejú DIRTYY BOYZZ. Skupina šarmantných pánov odhalí najväčšie tajomstvá.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: V Humennom bude horúco. Rozpália vás sexi telá vo veľkolepej šou Johnnyho Mečocha
Zdroj: Zamenej.sk

Svalnaté telá v dokonalej tanečnej choreografii Johnnyho Mečocha. Vlastné kulisy, akrobacia aj divadelno-kabaretné umenie. To sú ingrediencie, vďaka ktorým „ochutnáte“ štýlový pánsky striptíz svetového formátu priamo v Humennom.

Jedinečný zážitok

Aj vy patríte k ženám, ktoré sa vracajú z práce ovešané nákupom, aby sa pustili do varenia, upratovania, prania a robenia úloh s potomkami? Aj vás doma čaká mrzutý manžel vo vyťahaných teplákoch a náladoví tínedžeri?

Niekedy stačí jeden silný zážitok, aby ste chytili pomyselný vietor do plachiet. Takým môže byť výnimočný večer v spoločnosti šarmantných pánov a viacnásobného majstra sveta v pánskom striptíze, ktorým nechýba noblesa a štýl. Kedy a kde ich stretnúť?

Zdroj: YouTube.com

V piatok 11. novembra o 20:00 h v Kultúrnom dome na Gorkého ulici potešia všetky Humenčanky, od slobodných po zadané, úžasní sexi chlapci.

Hoci názov DIRTYY BOYZZ naznačuje „hriešnosť“, ich skvelá šou pod vedením ostrieľaného choreografa Johnnyho Mečocha nie je žiadnym lacným predvádzaním sa. Jedinečné vystúpenia, v ktorých nechýba akrobacia ani herecké umenie, moderuje populárny Binďo.

Dámska jazda

Ak plánujete rozlúčku so slobodou alebo si chcete užiť jedinečnú zábavu nabitú erotikou, máte o dôvod viac naplánovať si skvelý večer. Skupina DIRTYY BOYZZ sa predstaví v Humennom 11. novembra v rámci turné po Slovensku. Ako symbolizuje aj dátum, večer nebude na jednu, ale rovno na štyri jednotky!

A vy buď zistíte, že slovenskí muži nie sú na zahodenie, alebo sa s radosťou a láskou vrátite v dobrej nálade domov a poviete si, že ten váš „teplákový“ princ je predsa len najkrajší na svete…

(PR článok)

DIRTYY BOYZZ
7
Galéria
Zdroj: Zamenej.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM