Rôzne

Vianočný predĺžený víkend je tu: Nebuďte iba doma, aj takto sa dá zabaviť v Humennom

Dočkali sme sa. Veľký vianočný predĺžený víkend odštartoval. Neleňošte však iba doma. Takéto podujatia radíme počas neho zažiť v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Vianočný predĺžený víkend je tu: Nebuďte iba doma, aj takto sa dá zabaviť v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Mestská futsalová liga

Ak si chcete tesne pred Štedrým dňom vychutnať trochu športu, namiesto nedele sa tentoraz v sobotu odohrajú v Mestskej športovej hale zápasy 5. kola Mestskej futsalovej ligy. Prvý zápas tretej ligy začne o 8:00 hod., druhá liga štartuje o 11:55 hod. a najvyššia prvá liga o 15:50 hod.

Verejné korčuľovanie

A čo tak aktívny pohyb? Sobotňajší čas môžete stráviť čas aj na zimnom štadióne a vyventilovať sa pri korčuľovaní. Ľadová plocha pre verejnosť bude k dispozícii od 12:00 do 14:00 hod. a potom aj od 15:00 do 17:00 hod.

Špindl

Zrelaxovať budete môcť v sobotu popoludní napríklad aj v humenskom Kine Fajn. O 17:30 hod. tam budú dávať českú komédiu Špindl. A potom ju budú premietať aj v pondelok o 19:30 hod. Tu je popis: Keď do hôr, tak do Špindlu. Práve sem vyrážajú tri sestry Eliška, Katka a Magda na svoju dámsku jazdu. Síce si lyže vzali, ale rozhodne to nie sú typy, čo vstávajú skoro ráno, aby boli na zjazdovke ako prvé. V pláne majú predovšetkým relax s vareným vínkom, zábavu a snáď aj trochu milostných dobrodružstiev. Eliška je v pohode, ale Katka aj Magda už majú po tridsiatke a stále sú single. Objaví sa ten pravý v iskrivom snehu? Možno, ale isté je, že na krkonošských svahoch, v bielych stopách a v horských chalupách stretnú ďalších účastníkov zimných radovánok. Zábavných, svojráznych, charizmatických alebo jednoducho podivných.

DJ EKG a Milan Lieskovský

V pondelok na prvý deň vianočný si fanúšikovia elektronickej tanečnej hudby v Humennom prídu na svoje. Počas jednej noci sa v Arena Night Clube predstavia hneď dvaja z dídžejskej slovenskej špičky a to DJ EKG a Milan Lieskovský. Doplní ich ešte aj DJ Folly.

Akcie na Štefana

V Humennom bude živo, ako inak, aj v utorok a teda na Štefana. Vo švíkoch budú pravdepodobne praskať mnohé tunajšie podniky, ktoré majú pripravené pre svojich návštevníkov rôzne programy. Zo všetkých vyberáme napríklad Štefánsku zábavu v Karpatia Bare s kapelou Armis, Štefánsku párty s DJ Dlugosh a Marko Mazag v Arena Night Clube či Štefanskú párty s tombolou v Crazy bare.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM