Tomáš Šuhajda Krimi

Veľká policajná akcia v Medzilaborciach: Dve ulice obsadilo až 34 mužov zákona

V utorok v skorých ranných hodinách bolo v Medzilaborciach rušno. A to na dvoch uliciach, kam nabehlo spolu až 34 policajtov. Čo sa tam dialo?

Ilustračný obrázok k článku Veľká policajná akcia v Medzilaborciach: Dve ulice obsadilo až 34 mužov zákona
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, účelom tejto preventívno-represívnej akcie bolo predchádzanie majetkovej trestnej činnosti, súvisiacej najmä s neoprávneným odberom elektrickej energie na Ul. Dukelských hrdinov a Ul. Zámočníckej v Medzilaborciach.

34 mužov zákona zapojených do tejto akcie zároveň vyhľadávali takéto trestné činy a zisťovali ich páchateľov. „Cieľom bolo pozitívne ovplyvniť stav verejného poriadku. Policajti počas výkonu tejto služby pátrali po páchateľoch úmyselných trestných činov, hľadaných a nezvestných osobách, veciach pochádzajúcich z trestnej činnosti, po odcudzených motorových vozidlách. Počas akcie bolo zistených 9 podozrení z nelegálneho odberu elektrickej energie majiteľmi bytov na Ul. Dukelských hrdinov v Medzilaborci­ach,“ poznamenala k výsledkom akcie policajná hovorkyňa.

Dodala, že tieto prípady budú po zadokumentovaní vyšetrované na príslušnom obvodnom oddelení ako podozrenie z prečinu krádeže.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM