Rôzne

Veľká noc je už čoskoro tu: FOTO nápaditej výzdoby na humenskom námestí

Veľká noc je už za dverami a pracovníci Technických služieb mesta Humenné vyzdobili pešiu zónu na Námestí slobody veľkonočnými dekoráciami.

Ilustračný obrázok k článku Veľká noc je už čoskoro tu: FOTO nápaditej výzdoby na humenskom námestí
8
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Na trávniku pred poštou pripravili TS veľkonočnú atrakciu pre deti v podobe obrovských vajec. Do jedného z nich, ktoré je prispôsobené veľkosti dieťaťa, sa môžu posadiť a nechať odfotografovať. Spravodajský portál Humenné 24 o tom informovala Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

„Okrem toho môžu návštevníci aj obyvatelia Humenného nájsť neďaleko „mega vajec“ výzdobu s drevenými veľkonočnými zajacmi či rodinu sliepočiek. Navyše do veľkonočného šatu sa pomaly oblieka aj naša Fontána lásky,“ uviedla ďalej Dochánová.

Doplnila, že jar a sviatočná atmosféra zavítali aj na Mestský úrad v Humennom (MsÚ). „Vstupné dvere a okná úradu vyzdobili kvetmi šikovní žiaci zo ZŠ Pugačevova a v hale možno obdivovať súťažnú výstavu „Drobné ručné práce“, ktorú pred časom vyhlásila humenská radnica. Pri tejto príležitosti mohli organizácie i súkromné osoby vyrobiť ľubovoľnou technikou rôzne handmade výrobky,“ ozrejmila M. Dochánová.

Pozrite si to v pripojenej fotogalérii.

OBRAZOM z Humenného: Námestie aj budova mestského úradu dýchajú Veľkou nocou
8
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM