Rôzne

V susedných Michalovciach otvárajú novú tržnicu. Obzrite si ju zvnútra

V susedných Michalovciach sa v pondelok konalo oficiálne a slávnostné uvedenie do prevádzky novej tržnice. Pozrite si fotografie zvnútra.

Ilustračný obrázok k článku V susedných Michalovciach otvárajú novú tržnicu. Obzrite si ju zvnútra
Zdroj: Dnes24.sk

Pondelkom sa oficiálne uviedla do prevádzky Tržnica v Michalovciach. Trojpodlažnú budovu, ktorá sídli na ulici Obchodná 4, odkúpila aj s pozemkom michalovská eseročka Heon, ktorá ju postupne zrekonštruovala. „Tržnica sa nachádza na mieste bývalého trhoviska. Myslím si, že každé mesto by malo mať mestskú tržnicu, obzvlášť Michalovce, ktoré je stredom Zemplína, kde trhovisko a trhovníci mali dlhoročnú tradíciu. Celý projekt bol postavený na tom, aby tržnica slúžila ľuďom,“ uviedol investor Jozef Hrivňák.

„Obchodné prevádzky budú fungovať až od 25. mája,“ doplnil Hrivňák. Ako ďalej uviedol, za týmto neskorším termínom je to, že tržnicu chcú otvoriť ako celok. Nechcú, aby sa otvorilo len niekoľko prevádzok.

Nakupovať sa bude nielen vo vnútri budovy, ale aj vonku. Vo vonkajších priestoroch sa nachádza 36 stánkov, ktoré už čoskoro privítajú svojich prvých kupujúcich. „Reálne môžu začať fungovať trhové stánky od zajtrajšieho dňa, to je 12. mája,“ uviedol projektový manažér Ján Fris.

Veľkou výhodou pre návštevníkov by malo byť to, že budú mať všetko pod jednou strechou. Na prvom poschodí sa budú nachádzať predajne ponúkajúce rôzne výrobky a druhé podlažie je vyhradené pre služby. Pri nákupoch bude možné odskočiť aj do raňajkárne, kaviarne a nebudú chýbať ani reštauračné zariadenia.

Nová tržnica v Michalovciach OBRAZOM
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM