Rôzne

V Prešovskom kraji stále sneží: Ako to vyzerá na cestách?

Na väčšine územia Prešovského kraja od rána snežilo, alebo stále sneží. Cesty sú však podľa dispečerov Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja (SÚC PSK) zjazdné. Pozrite si aj aktuálne info k dopravných nehodám.

Ilustračný obrázok k článku V Prešovskom kraji stále sneží: Ako to vyzerá na cestách?
Zdroj: TASR

Dispečing Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove upozorňuje vodičov na to, aby boli na cestách mimoriadne opatrní.

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove informoval, že na cestách je relatívny pokoj. Aj napriek sneženiu zaznamenali od rána len dve menšie dopravné nehody.

Rovnakú situáciu hlási aj dispečer z Krajského riaditeľstva HaZZ v Košiciach, ktorí poznamenal, že napriek sneženiu a vetru je na cestách Košického kraja pokoj, od rána zaznamenali len pár malých dopravných nehôd bez vážnejších zranení.

Pre okres Humenné vydali meteorológovia 1. stupeň výstrahy pred snehovými jazykmi a závejmi. „Tvorba snehových jazykov a závejov predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre dopravné aktivity,“ upozorňujú odborníci zo Slovenského hydrometeorolo­gického ústavu. Výstraha trvá do nedele 6:00.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM