Rôzne

V novom roku čaká parkovisko pri kúpalisku zmena: Pripravené je takéto opatrenie

Zväčša preplnené parkovisko pri mestskom kúpalisku v Humennom čaká v novom roku zmena. Začne platiť presne od 15. januára 2017. O čo ide?

Ilustračný obrázok k článku V novom roku čaká parkovisko pri kúpalisku zmena: Pripravené je takéto opatrenie
Zdroj: Dnes24.sk

Správa rekreačných a športových zariadení mesta Humenné (SRaŠZ) už niekoľko mesiacov monitoruje neúnosný kapacitný stav parkoviska pri mestskom kúpalisku. Uviedla to Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom prostredníctvom internetovej stránky radnice.

„Dôvodom sťažností zo strany občanov mesta na preplnenosť parkoviska je fakt, že každý deň už od skorých ranných hodín je predmetné parkovisko plné áut motoristov, ktorí nie sú návštevníkmi kúpaliska. Tento stav už bude čoskoro minulosťou,“ uviedla Dochánová.

„Na základe podnetov od občanov – návštevníkov mestskej plavárne, sa SRaŠZ rozhodla zariadiť od 15. januára budúceho roka na tomto parkovisku opatrenia s otváracími hodinami od ôsmej do 21. hodiny,“ priblížila Dochánová.

Podľa Dochánovej slov doteraz na tomto parkovisku parkovali svoje vozidlá väčšinou zamestnanci okolitých firiem, pričom nové opatrenie má sprístupniť parkovisko návštevníkom kúpaliska, športovcom a fanúšikom okolitých športovísk. „Kontrola dodržiavania nových opatrení bude v rukách Mestskej polície,“ doplnila M. Dochánová.

Na archívnej fotke: predmetné parkovisko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM