Rôzne

V našom meste prebehlo ďalšie protestné zhromaždenie: FOTO z humenského námestia

V Humennom sa uskutočnilo ďalšie zhromaždenie Za slušné Slovensko. Ako to vyzeralo na námestí? Protestnú akciu sme zaznamenali aj na fotkách...

Ilustračný obrázok k článku V našom meste prebehlo ďalšie protestné zhromaždenie: FOTO z humenského námestia
15
Galéria

Ľudia v mnohých mestách naprieč Slovenskom po týždni opäť vyšli do ulíc, aby sa zúčastnili zhromaždenia Za slušné Slovensko. A protestná akcia sa aj tentoraz konala taktiež v Humennom.

„Verejnosť žiada výraznú zmenu, ale k reflexii ani výraznej zmene nedošlo,“ uviedli organizátori humenského zhromaždenia ešte pred akciou.

Tá sa konala rovnako ako pred týždňom na Námestí slobody pri Dome kultúry. A počasie bolo tentoraz o niečo prívetivejšie. Zúčastnených bolo možné počítať opäť už v stovkách. Vystúpili viacerí rečníci, vrátane hostí ako napríklad známa speváčka Katka Koščová či mama zavraždenej Martiny Kušnírovej.

„Všetkých vás chcem privítať a poďakovať, že ste prišli vytvoriť takúto poctu Martine a Jankovi,“ povedala v úvode chvejúcim hlasom Zlatica Kušnírová, ktorej prítomnosť ocenili prítomní dlhotrvajúcim potleskom.

Bolo to v poradí druhé protestné zhromaždenie Za slušné Slovensko, ktoré sa uskutočnilo v Humennom. To prvé sa konalo taktiež v piatok 16. marca.

Pozrite si zábery z udalosti v pripojenej fotogalérii.

V Humennom bolo opäť rušno: Protestné zhromaždenie V OBRAZOCH
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM