Tomáš Šuhajda Tlačové správy

V Humennom sa začal písať nový podnikateľský príbeh: Tento kontakt sa vám určite zíde

Ani veľmi ťažká doba pre podnikanie neodradila mladého Humenčana Tomáša Šimečka založiť v tomto roku svoju vlastnú firmu. Jej služby sa vám raz môžu zísť, veď čítajte...

Ilustračný obrázok k článku V Humennom sa začal písať nový podnikateľský príbeh: Tento kontakt sa vám určite zíde
Zdroj: Dnes24.sk

Ak vylúčime IT zdatnejších ľudí, ostanú určite mnohí, ktorým často znepríjemňuje život pokazený notebook, zavírený počítač… Niekedy býva obtiažne aj nájsť medzi známymi niekoho, kto pomôže promptne preinštalovať operačný systém. Alebo neviete zistiť príčinu nesprávneho fungovania vášho počítača…

Tak to je len zlomok zo služieb, ktoré ponúka nová humenská firma Tomáša Šimečka Sharp-comp. Všetky spomenuté veci riešia za babku a rýchlo.

„Hlavným cieľom firmy je poskytovanie kvalitného a rýchleho servisu IT zariadení a softvérov. Servisnú činnosť podporujeme predajom IT zariadení, ale nie je našim zámerom konkurovať obchodným reťazcom a veľkoobchodom,“ vysvetľuje Tomáš Šimeček s tým, že v predaji považujú za ich hlavnú doménu to, že poskytujú kvalitné zariadenia, s ktorými majú osobne veľmi dobré skúsenosti. Firma sa tiež venuje inštaláciám LAN a WAN sieti, komplexnému outsourcingu pre firemných klientov aj koncových zákazníkov.

Viac info nájdete aj na www.sharpcomp.sk. Ak máte problém s vašim počítačom či notebookom, nestrácajte čas a zverte ho do rúk Sharp-comp. Mimochodom, nájdete ich na Laboreckej 1853/10 :).

Teraz aj zdieľacia súťaž pre fanúšikov firmy na Facebooku, hrajte o čistenie a odvírenie PC a USB Flashdisk 8 GB. Zapojiť sa môžete TU.

(PR)

V Humennom sa začal písať nový podnikateľský príbeh: Tento kontakt sa vám zíde
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM