Tlačové správy

V Humennom sa hodovalo: Jesennú gurmánsku akciu si nenechali ujsť stovky Humenčanov

V sobotu 8. 11. sa na parkovisku za Vihorlatom naozaj hodovalo, čo potvrdila obrovská účasť Humenčanov. Jesenné hody sa tak stali jednou z najúspešnejších akcií Miroslavy Zajcevovej, kandidátky na post primátora.

Ilustračný obrázok k článku V Humennom sa hodovalo: Jesennú gurmánsku akciu si nenechali ujsť stovky Humenčanov
Zdroj: Dnes24.sk

Akcia bola príležitosťou, kde sa mohli Humenčania stretnúť a zabaviť pri dobrom jedle za ľudové ceny. Spokojní boli určite všetci gurmáni a maškrtníci. Pochutnať si mohli na pečenom prasiatku a rôznych voňavých a chutných špecialitách. Stoly sa prehýbali pod rôznymi lahôdkami a na zahriatie sa podávalo varené víno a punč.

Cieľom akcie bolo osláviť príchod jesene dobrým jedlom a príjemnou zábavou, o ktorú sa postarali profesionálni účinkujúci. Celé podujatie moderoval zabávač Edo Michálek spolu s Miroslavou Zajcevovou. Program bol naozaj pestrý a všetci diváci si tak mohli prísť na svoje. Vystúpili Kollárovci, ľudový rozprávač Jožko Jožka, Rusínske Holosy, tanečný súbor Merlin a Be Funny, cimbalovka, Mažoretky Maršálky zo Sniny, folklórny súbor Orgonina a mnohí ďalší. Publikum sa smialo a počúvalo príjemné tóny hudby a spevu. Na celej akcii vládla skvelá atmosféra až do konca. Program bol pripravený aj pre deti, už tradične sa mohli vyšantiť na nafukovacích atrakciách a v detskom kútiku.

Aj táto úspešná akcia sa stala akýmsi symbolom, že ak chcú obyvatelia konečne pozitívnu zmenu a spolupatričnosť namiesto hádok, musia sa spojiť a zahlasovať za jedného kandidáta. Miroslava Zajcevová ponúka zmenu oproti súčasnej situácii, v akej sa mesto nachádza. Kto naozaj chce, aby sa mesto pohlo dopredu, jeho voľba je jasná. Kto chce zmenu, volí Zajcevovú! Rozhodnúť môžete už 15. novembra. Každý hlas je dôležitý.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

V Humennom sa hodovalo
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM