Rôzne

V Humennom sa chystá reprezentačný ples mesta: Príde aj Helena Vondráčková

V Humennom sa pripravuje XX. Reprezentačný ples mesta. Uskutoční sa v Dome kultúry. Pozrite si, na čo sa jeho návštevníci môžu tešiť.

Ilustračný obrázok k článku V Humennom sa chystá reprezentačný ples mesta: Príde aj Helena Vondráčková
Zdroj: TASR

V sobotu 27. januára 2018 o 19.00 hod. sa v estrádnej sále Domu kultúry v Humennom uskutoční XX. ročník Reprezentačného a charitatívneho plesu mesta Humenné, tentokrát tematicky ako Ladies and Gentlemen. Informovala o tom Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

V rámci programu sa predstavia žiaci Súkromnej základnej umeleckej školy Via arto a Duo DaeMen Gentleman show. Do tanca zahrá skupina Armis a Ľudová hudba Prešovčan. Hlavnou hviezdou večera však bude populárna speváčka Helena Vondráčková. „Aj touto cestou sa preto chceme poďakovať sponzorom, vďaka ktorým privítame túto nestarnúcu umelkyňu na XX. plese,“ uviedla Dochánová. Doplnila, že slávnostným večerom bude sprevádzať moderátor Roman Nadányi.

Lístky na tento ples je možné zakúpiť si v cene 49 eur v Mestskom kultúrnom stredisku. „V cene lístka je zahrnutý prípitok, predjedlo, polievka, hlavné jedlo, švédske stoly, sladké pečivo a rôzne nápoje,“ ozrejmila Dochánová.

Dodala, že tradične nebude chýbať ani plesová tombola, pričom výťažok z nej spolu s výťažkom z primátorského charitatívneho punču, ktorý sa uskutočnil v decembri minulého roka, poteší hlavne športovo nadané deti zo sociálne slabších rodín.

Na archívnej fotke: Helena Vondráčková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM