Tomáš Šuhajda Rôzne

V Humennom po prvý raz vyhlásia Športovca roka: Pozrite si desiatku nominovaných!

V Humennom sa budú premiérovo udeľovať ocenenia v oblasti športu. Humenská radnica dostala celkom 17 návrhov, svoje tipy zasielali aj samotní občania. Pozrite si zoznam nominovaných!

Ilustračný obrázok k článku V Humennom po prvý raz vyhlásia Športovca roka: Pozrite si desiatku nominovaných!
Zdroj: Dnes24.sk

Do 30. novembra 2013 mohli športové kluby, poslanci, ale aj široká verejnosť zasielať svoje nominácie na udelenie cien Športovec roka, Športový kolektív roka a Ceny za rozvoj a podporu športu.

„Do stanoveného termínu prišlo na magistrát 10 návrhov na individuálne a 4 na kolektívne ocenenie a na Cenu za rozvoj a podporu športu boli nominovaní traja kandidáti,“ informovala Humenné24 hovorkyňa mesta Michaela Slivková Kirňaková.

Rozhodnú mestskí poslanci

„Po prerokovaní došlých návrhov v komisii školstva, mládeže a športu a odporúčaní mestskej rady, o víťazovi v kategóriách Športovec roka, Športový kolektív roka a Cena za rozvoj a podporu športu rozhodnú nakoniec mestskí poslanci,“ vysvetľuje ďalej hovorkyňa.

Primátorka mesta Jana Vaľová môže udeliť Cenu primátorky za rozvoj športu a Cenu za reprezentáciu mesta Humenné.

Toto sú nominácie

Cena športovec roka: Marián Čišovský (futbal), Tibor Hodbod (plávanie, kickbox), Milan Javorčík (volejbal), Marek Karch (kickbox), Dominika Karchová (kickbox), Igor Štefan (beh na bežkách so psom), Lenka Melničáková (ZŠ SNP, plávanie), Lea Diničová (ZŠ J. Švermu, plávanie), Laura Roháčová (tenis), Mária Lacová (fitnes).

Cena Športový kolektív roka: Plavecký klub Chemes Humenné (plávanie), ŠK Chemes Humenné (volejbal muži), ŠK Štich Humenné (futbal žiačky), Kickboxerský klub Bao Trieu (kickbox).

Cena za rozvoj a podporu športu: Ing. Juraj Mauritz (volejbal), Ing. Marián Mihók (nohejbal), Juraj Biga (nohejbal).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM