Rôzne

V Humennom ocenili športovcov za rok 2016: Komu sa dostalo tejto pocty? FOTO

V priestoroch humenského zámku odovzdávali predstavitelia radnice ceny športovcom a to jednotlivcom aj kolektívom. Pozrite si, komu sa dostalo tejto pocty od mesta.

Ilustračný obrázok k článku V Humennom ocenili športovcov za rok 2016: Komu sa dostalo tejto pocty? FOTO
1
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Cenu Športovec roka 2016 v Humennom získala Natália Chalčáková, ktorá už niekoľko rokov reprezentuje mesto v taekwonde. Natália je najmladšou držiteľkou čierneho pásu – poom a je zapísaná ako majsterka v Taekwonde v Soule. Je úspešná aj v zahraničných súťažiach. Je majsterkou SR v zápase v rokoch 2010, 2012 – 2014 a majsterkou SR v poomsae v rokoch 2013 – 2014. Najvýznam­nejšie ocenenie získala pred dvoma rokmi, keď sa stala držiteľkou majstrovského stupňa 1. Dan v SR a získala takto zápis do knihy majstrov v Kórey. O cene rozhodlo voľbou ešte pred časom Mestské zastupiteľstvo.

Cena Športový kolektív roka bola udelená Súkromnej základnej umeleckej škole Via arto, ktorej žiaci sa stali víťazmi športovo -tanečnej súťaže Dancestars Slovakia a postúpili na MS v chorvátskom Poreči na finále Dancestars Finals-World dance Masters 2016, kde dvakrát získali titul Majstra sveta. Taktiež sa stali dvojnásobnými vicemajstrami a získali 3. miesto v najsilnejšej a najpočetnejšej konkurencii 700 tanečníkov najlepších na svete z 55 krajín.

Okrem toho cenu primátorky za rozvoj a reprezentáciu mesta si prevzali hneď tri humenské celky a to Športový klub stolného tenisu (ŠKST), Mládežnícky hokejový klub Humenné (MHK) a futsalový tím Angels Humenné.

Spravodajský portál Humenné 24 informovala Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

FOTO: Ocenení humenskí športovci za rok 2016
1
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM