Krimi

V Humennom došlo k zrážke auta s cyklistom: Starček (82) spadol na cestu, utrpel ľahšie zranenia

K dopravnej nehode došlo v Humennom na križovatke Námestia slobody a Ul. Laboreckej. Starček (82) na bicykli po náraze auta spadol na cestu a utrpel ľahšie zranenia.

Ilustračný obrázok k článku V Humennom došlo k zrážke auta s cyklistom: Starček (82) spadol na cestu, utrpel ľahšie zranenia
Zdroj: Dnes24.sk

K nehode medzi osobným autom, za volantom ktorého sedela Humenčanka (41) a 82-ročným cyklistom taktiež Humenčanom, došlo ešte v pondelok podvečer v čase o 17:10.

„Vodička pravdepodobne nedala prednosť v jazde cyklistovi jazdiacemu  po hlavnej ceste , pričom došlo k nárazu vozidla do bicykla, čoho následkom cyklista spadol na vozovku,“ uviedla pre Humenné24 krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová s tým, že dychová skúška u oboch účastníkov dopravnej nehody bola negatívna.

Starček utrpel zranenia, avšak našťastie len ľahšie, ktoré si vyžiadajú dobu liečenia do 7 dní. Aj keď v tomto prípade môžeme hovoriť o šťastí v nešťastí, nech je udalosť výstrahou pre všetkých vodičov aj cyklistov, aby v tomto období boli na cestách ešte viac obozretnejší ako inokedy…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM