Zuzana Ročeňová Rôzne

V akvaparku na Šírave otvoria Saunový svet: Ľudí čakajú vodné postele aj ľadopád!

Letný oddych Thermal parku na Zemplínskej šírave okúsili už tisícky návštevníkov. K dispozícií sú vnútorné aj vonkajšie bazény, a čochvíľa pribudne „Saunový svet“, ktorý dopraje návštevníkom ten pravý relax.

Ilustračný obrázok k článku V akvaparku na Šírave otvoria Saunový svet: Ľudí čakajú vodné postele aj ľadopád!
Zdroj: Dnes24.sk

Návštevníkom, túžiacim po osviežení sú v Thermal parku k dispozícii tri vnútorné bazény a trio vonkajších bazénov. Svoje brány otvára Vodný svet pre nedočkavých rekreantov každý deň a čoskoro sprístupní verejnosti aj sauny a wellness.

Náročnejší turisti si prídu na svoje

Saunový svet a wellness je navrhnutý tak, aby splnil očakávania aj tých najnáročnejších wellness turistov. „Pre našich návštevníkov pripravujeme hlavnú fínsku saunu, biosaunu, infra saunu a parnú saunu,“ hovorí manažér Thermalparku Šírava Ladislav Hocman.

Na studené osvieženie po horúcich saunách sú v príprave rôzne masážne sprchy, ľadopád, ochladzovacie vedro a ochladzovací bazén. „Chystáme aj množstvo doplnkov na spestrenie wellness pobytu ako napríklad suchý a mokrý kneipov kúpeľ, odpočíváreň, viacmiestny whirpool s masážnymi programami, vodné postele, tepidária a hamann, či masážne miestnosti.“

Wellness otvorí svoje brány možno už na jeseň

Úplnou novinku majú byť saunové ceremoniály, niektoré aj za účasti školených saunových majstrov, ako čokoládový, bahenný, soľný, jogurtový či riasový peeling a mnoho ďalších procedúr smerovaných na čo najpríjemnejšie pocity a zážitky z nášho wellness centra.

"Celý interiér a prostredie wellness a saunového sveta, ktorý sa bude nachádzať na prvom poschodí je navrhnutý tak, aby pôsobil na návštevníkov pokojným a ukľudňujúcim dojmom. Wellness plánujeme dokončiť na jeseň 2014,“ doplnil Hocman.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM