Rôzne

Užite si voľno naplno: Je tu víkend, čo sa bude v Humennom diať?

Ďalší májový víkend už začal. Čo zaujímavé môžete počas neho v Humennom zažiť? Vybrali sme pre vás hneď viacero tipov...

Ilustračný obrázok k článku Užite si voľno naplno: Je tu víkend, čo sa bude v Humennom diať?
Zdroj: Dnes24.sk

Detská párty s ujom Ľubom

Najprv jeden tip pre deti. V sobotu v estrádnej sále Domu kultúry budú môcť zažiť Detskú párty s ujom Ľubom a tešiť sa tak môžu na šou plnú pesničiek a tančekov. Nebude chýbať tombola Cukríkový dážď. Akcia sa začne o 15:00 hod.

FK Humenné – Radvaň nad Laborcom

Na ihrisku Pri mlyne sa v sobotu odohrá derby zápas IV. ligy Sever medzi domácim FK Humenné a tímom z Radvane nad Cirochou. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 17:00 hod.

Medzinárodný deň múzeí

V nedeľu od 13:00 hod. sa v Humennom uskutoční Medzinárodný deň múzeí 2018. V zámku prebehne slávnostné otvorenie podujatia a s dobovou hudbou vystúpi skupina Lotz trio. Návštevníci si budú môcť prehliadnuť expozície aj viacero výstav. V čase od 14:00 sa v Dome kultúry predstavia folklórne skupiny. O 18:00 hod. sa uskutoční bohoslužba v kostolíku sv. Michala Archanjela v skanzene.

Tak trochu do jazzu

Taktiež v nedeľu o 16:00 hod. je na pódiu pri Fontáne lásky pripravený ďalší diel Humenskej hudobnej jari 2018. Tentoraz s názvom Tak trochu do jazzu. Účinkujú: Múzaband, študenti a pedagógovia umeleckej školy Múza a mladá talentovaná autorka piesní Timea Ficková.

Deadpool 2

A na záver kinový tip. Humenské Kino Fajn premieta v sobotu o 19:30 hod. a v nedeľu o 17:30 aj o 19:30 hod. americkú akčnú komédiu s názvom Deadpool 2. Popis: Keď Wade Wilson alebo Deadpool v roku 2016 vtrhol do kín ako ukecný a najvtipnejší superhrdina všetkých čias, brutálne zamával nielen so svojimi protivníkmi, ale aj s rebríčkami najnavštevova­nejších komiksových filmov. A teraz sa vracia, aby s pomocou svojich schopností opäť zachraňoval celý svet. napr. pred desivo nebezpečným lepkom v potravinách­.Deadpool je skrátka chlapík mnohých podôb, aj keď tá jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pekne hnusná. Ale za to nemôže. Čo avšak neplatí o jeho dosť čiernom zmysle pre humor a netradičnému prístupu k superhrdinským pravidlám fair play.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM