Rôzne

Užite si voľné dni naplno: Je tu víkend a toto môžete v Humennom a okolí zažiť

Ani sme sa nenazdali a je tu ďalší víkend. Čo zaujímavé môžete počas neho v Humennom a okolí zažiť? Naša redakcia vám prináša hneď niekoľko tipov.

Ilustračný obrázok k článku Užite si voľné dni naplno: Je tu víkend a toto môžete v Humennom a okolí zažiť
Zdroj: Dnes24.sk

Popoludnie v kine

V sobotu (17:30) aj v nedeľu (17:00) dávajú v humenskom Kine Fajn najnovšiu komédiu Zděnka a Jana Svěráka Po strništi bos.

Osemročný Eda je vytúžené dieťa, ktoré rodičia strážia viac, ako je zdravé. Edu Součka a jeho mamičku a otecka už diváci poznajú z filmu Obecná škola. Vo filme Po strništi bos sa príbeh vracia na samotný začiatok, do Edovho raného detstva. Do času, kedy jeho otecko odmietne príslušnosť k okupantom Protektorátu Čechy a Morava a celá rodina sa musí z Prahy odsťahovať na vidiek.

Domašský triatlon

Teraz niečo pre športuchtivých. V nedeľu sa v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá uskutoční 1. ročník Domašského triatlonu. Pretekárov rôznych kategórií čaká beh, plávanie i cyklistika. Ak si netrúfate, môžete si prísť aspoň pozrieť športové výkony.

Deň obce Belá nad Cirochou

V neďalekej dedine to bude v nedeľu žiť. Na tamojšom futbalovom ihrisku sa uskutoční Deň obce Belá nad Cirochou. Tešiť sa môžete na Iné Kafe, Čekovského a to nie je všetko… Viac info tu.

Kultúrne leto

Kultúrne leto 2017 v Humennom napíše túto nedeľu svoj posledný diel. O 17:30 sa pri Fontáne lásky predvedú herci Divadla na predmestí zo Spišskej Novej Vsi a to rozprávkou Mechúrik-Koščúrik. No a v ten istý deň vystúpi aj Folklórna spevácka skupina Čemerňanka. Začiatok jej vystúpenia je naplánovaný na 18:15.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM