Rôzne

Uzavretá cesta a kúpalisko zatvárajú skôr: Na Rybníky mieria fanúšikovia rocku!

Dvanásty ročník jedného z najstarších slovenských hudobných festivalov Rock pod kameňom je tu. Fanúšikovia rocku sa budú v areáli Sninských rybníkoch zabávať pod holý nebom tri dni od 7. do 9. augusta. A vystúpia teda ozajstné hviezdy!

Ilustračný obrázok k článku Uzavretá cesta a kúpalisko zatvárajú skôr: Na Rybníky mieria fanúšikovia rocku!
Zdroj: Dnes24.sk

Festival štartuje presne vo štvrtok 7. augusta o 17:15 koncertmi slovenských kapiel Tristana a Metropolis, po ktorých sa predstavia nemecké formácie Bonfire a Unisonic.

Druhý deň prinesie vystúpenia troch českých interpretov – Davida Kollera a skupín Olympic a Škwor. Okrem nich sa predstavia tiež Pretty Maids z Dánska, The Now z Veľkej Británie a domáce formácie Iné Kafe, Velvet Stone, Frown a Ravenclaw.

Hlavnými hviezdami sobotňajšieho programu budú kapely Edguy z Nemecka a Amaranthe zo Švédska. V rovnaký deň vystúpia aj Slobodná Európa, Wanastowi Vjecy, Karpina, Galadriel, Witch Hammer, The Junkies, Brainscan a Marvels Of Contrast.

Cestu na Rybníky budú uzatvárať

V dňoch festivalu je úplná uzávierka miestnej komunikácie v smere do RO Rybníky od mosta cez vodný tok Cirocha za odbočením z Ul. stakčínskej do RO Rybníky. Uzávierka platí každý deň od 16-tej, vo štvrtok do 1:00, v piatok a v sobotu do 3:00. Informuje o tom sninská radnica na svojej webovej stránke.

Takisto pozor na zmenu otváracích hodín, biokúpalisko na Sninských rybníkoch je v dňoch festivalu otvorené len do 18:00.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk/Web­noviny.sk/TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM