Tomáš Šuhajda Rôzne

Urobte si prehľad o dianí v Humennom a okolí: 5 najklikanejších správ týždňa

Ďalší týždeň už finišuje. Ak ste podrobne nestíhali sa venovať informáciám z Humenného a okolia, prinášame vám prehľad najklikanejších správ týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si prehľad o dianí v Humennom a okolí: 5 najklikanejších správ týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Jana napadla policajta

Pri Humennom sa odohral kuriózny prípad. Podľa polície Jana schytila do ruky dáždnik a jednému z dvojčlennej policajnej hliadky spôsobila bodnú ranu, ktorá intenzívne krvácala!

Hľadáte si prácu?

O dobrom fleku sníva azda každý a mnohí ho aj usilovne hľadajú. Patríte medzi nich a zatiaľ nič? Nasledujúce riadky budú Humenčanov a spol. zaujímať. Jeden klik vám môže prihrať nový džob.

Piatoligista vs líder prvej ligy

Už teraz sa o tom vo veľkom hovorí. Dedinu pri Humennom čaká futbalový sviatok. TJ Jasenov privíta lídra najvyššej slovenskej futbalovej súťaže. Padne v Jasenove rekordná divácka návšteva?

Natáčanie videoklipu

Zaujímavá príležitosť. V Humennom sa už čo nevidieť bude natáčať hudobný videoklip a jeho súčasťou sa môžete stať aj vy. O čo ide?

Predaj Červeného domu

Do súťaže o odkúpenie budovy bývalého Vihorlatského osvetového strediska v Humennom sa prihlásil jediný účastník. Krajskí poslanci ponuku prijali. Za koľko bude budova jeho?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM