Rôzne

Únos triednej knihy v podaní humenských gymnazistov? Návštevníkom baru sa naskytol nečakaný pohľad

Obdobie stužkových je v plnom prúde a na internete sa objavilo zaujímavé VIDEO z kradnutia triednej knihy humenských gymnazistov. Maturanti sa ocitli v minulosti a v dobovom oblečení neváhali vyraziť do otvoreného podniku.

Ilustračný obrázok k článku Únos triednej knihy v podaní humenských gymnazistov? Návštevníkom baru sa naskytol nečakaný pohľad
Zdroj: YouTube.com

Ako pre Humenné 24 uviedol kameraman Adrián Jenčo z Cube Art Pictures, video kradnutia triednej knihy maturantov z oktávy Gymnázia sv. Cyrila a Metoda stihli natočiť za približne 6 hodín. Natáčalo sa v škole, ale aj v miestnom podniku.

„So študentmi sa spolupracovalo veľmi dobre, samozrejme že sme sa nevyhli niekoľkým vtipným breptom, ale to k tomu patrí… Pri točení je potrebná disciplinovanosť a hlavne trpezlivosť, keďže niektoré scény je potrebné natočiť viackrát, ale všetko to vynikajúco zvládli,“ pochválil maturantov Adrián.

Jedna z posledných scén sa odohrávala v podniku, ktorý takmer celý obsadili gymnazisti. Zaujímavosťou je, že sa natáčalo, keď bol bar normálne otvorený. „Nič netušiacim návštevníkom sa po otvorení dverí naskytol zaujímavý pohľad, na plnú miestnosť študentov v oblečení z minulého storočia :),“ priblížil kameraman.

Vo videu nechýbajú postavy Marilyn a Elvisa či dobové oblečenie, veď pozrite :).

Kradnutie triednej knihy - Gymnázium sv. Cyrila a Metoda, oktáva 2014
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM