Rôzne

Túto skutočnosť si zrejme nemáte šancu ani len tipnúť: Aha, v akom veku žije najviac Humenčanov!

Prinášame vám zaujímavé čísla z nášho mesta. Viete napríklad, aký vek majú ľudia v Humennom najčastejšie? To si zrejme nemáte šancu ani len tipnúť...

Ilustračný obrázok k článku Túto skutočnosť si zrejme nemáte šancu ani len tipnúť: Aha, v akom veku žije najviac Humenčanov!
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa informácií z elektronickej verejnej správy mesta Humenné, žije v meste Humenné k dnešnému dátumu 32 753 obyvateľov, z toho je 17 049 žien a 15 704 mužov. My sme však boli teraz zvedaví na to, ktorý vek majú ľudia v našom meste najčastejšie.

Vedzte preto, že ak máte práve 39 rokov, patríte k skupine ľudí, ktorých je v meste najviac. Až 558 ľudí žijúcich v Humennom má práve tento vek.

Len o jedného menej má skupina ľudí s vekom rovných 40. Vek 41 má 551 ľudí s trvalým pobytom v tomto meste. Na štvrtom mieste je 550 členná skupina Humenčanov, ktorým je 29. No a prvú päťku uzatvára vek 32, pričom obyvateľov Humenného s týmto vekom je 549.

A ešte zopár ďalších zaujímavých čísel súvisiacich s vekom. Priemerný vek obyvateľov s trvalým pobytom v Humennom je 41,4239. Minimálny vek občana je pochopiteľne 0 rokov a maximálny vek je 105 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM