Iné športy

Turnaj nabitý majstrami sveta v kickboxe: Humenskí bojovníci sa medzi nimi nestratili!

V banskobystrickej športovej hale na Štiavničkách sa uskutočnil 16. ročník medzinárodného turnaja v kickboxe SLOVAK OPEN - Memoriál Ladislava Tótha. Konkurencia 577 štartujúcich zo 66 klubov z 10 krajín a nechýbala ani 8-členná výprava humenských kickboxerov.

Ilustračný obrázok k článku Turnaj nabitý majstrami sveta v kickboxe: Humenskí bojovníci sa medzi nimi nestratili!
Zdroj: Dnes24.sk

Konkurencia bola nabitá, nechýbali ani mnohí majstri sveta či Európy a to v seniorských aj mládežníckych kategóriách. Humenský kickbox reprezentovala 8-členná výprava v zložení Dominika Karchová, Marek Karch, Viktor Kassay, Daniel Kimák, Lubo Cseto a rozhodcovia Rastislav Babinčák a Tatiana Jurková.

Domov si priniesli celkovo jedno prvé a päť tretích miest. Výborný výkon predviedla Dominika, keď si vybojovala jedno prvé a tri tretie miesta. Jej brat Marek vybojoval tretie miesto a taktiež tretie miesto si priniesol aj Daniel Kimák. Cseto a Kassay si síce medailu nepriniesli, ale svojou bojovnosťou súperov určite potrápili.

Turnaj s prehľadom zvládli aj rozhodcovia. Rastislav Babinčák sa stal hlavným rozhodcom pre tatami disciplíny a Tatiana Jurková si obhájila miesto ring inšpektora.

Zdroj, foto: Kickbox Humenné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM