Rôzne

Tri dni v Humennom plné piva a pochúťok z grilu: Blíži sa veľký gurmánsky festival!

Aj tento rok sa Humenčania dočkajú obľúbeného gurmánskeho Zemplín festu. A ten sa už nezadržateľne blíži. Kedy sa naň môžeme tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Tri dni v Humennom plné piva a pochúťok z grilu: Blíži sa veľký gurmánsky festival!
Zdroj: Dnes24.sk

V Humennom to bude jeho 3. ročník. Námestie slobody opäť privíta stánkarov ponúkajúcich dokopy viac ako 50 druhov pív, všakovaké vína, burčiak, ale aj tie najrôznejšie grilované dobroty, langoše, trdelníky, – jedným slovom všetko, čo k tomu patrí. K Zemplín festu.

V prípade prvého ročníka išlo o samostatnú akciu, vlani sa konal v rovnakom čase ako Pamätné dni mesta a bol teda ich sprievodnou akciou a rovnako to bude aj tentoraz. Uskutoční sa tak 16. – 18. septembra.

Podrobný program 699. Pamätných dní mesta Humenné si môžete preštudovať v článku Polemic, premietanie na námestí i ďalšie lákadlá… PROGRAM Pamätných dní mesta!

Okrem Zemplín festu je medzi sprievodné akcie zaradená aj prehliadka historických áut či exotických zvierat. Dodatočne, v piatok 23. septembra, sa bude na námestí pod holým nebom premietať Obchod na korze, ktorý vznikol na základe poviedky humenského rodáka Ladislava Grosmana.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM