Krimi

Traja mladíci majú na krku obvinenie z krádeže. Okrem hotovosti zmizlo aj 58 plechoviek piva

V priestoroch železničnej stanice úradovali dlhoprstí. Z pohostinstva zmizli cukrovinky, tabakové výrobky, zapaľovače, finančná hotovosť aj pivo. A to rovno 58 plechoviek! Muži zákona v tomto prípade už obvinili trojicu mladíkov (15,14,14).

Ilustračný obrázok k článku Traja mladíci majú na krku obvinenie z krádeže. Okrem hotovosti zmizlo aj 58 plechoviek piva
Zdroj: TASR

Poverený príslušník železničnej polície v Humennom začal trestné stíhanie pre prečin krádeže, ku ktorej došlo v priestoroch železničnej stanice v Medzilaborciach.

Podľa polície vtedy neznámy páchateľ v nočných hodinách rozbil sklenené okno na prízemí budovy, cez ktoré vošiel dnu do miestnosti skladu pohostinstva. „Vypáčil dvere do predajných priestorov, odkiaľ odcudzil rôzne cukrovinky, tabakové výrobky, 6 cigaretových zapaľovačov ako aj finančnú hotovosť v pokladni vo výške 150 eur. Ďalej si odniesol aj 58 plechoviek piva,“ priblížila krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Majiteľke pohostinstva vznikla škoda vyčíslená na celkovú sumu najmenej 460 eur, pre železnice vznikla škoda vo výške najmenej 100 eur.

„V spolupráci s kriminálnou políciou Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom boli vypátrané osoby, ktoré sa tohto trestného činu mali dopustiť. Ide o troch mladíkov a to 15-ročného Jána, 14-ročného Mariána a rovnako starého Jozefa, všetci pochádzajú z Medzilaboriec,“ uviedla Migaľová.

Doplnila, že poverený príslušník im vzniesol obvinenie z uvedeného trestného činu krádeže a stíhaní sú na slobode.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM