Krimi

Traja cestujúci pod vplyvom alkoholu vo vlaku: Napadli vlakvedúceho i rušňovodiča!

Rušňovodiči či vlakvedúci zažívajú v práci skutočne všakovaké príjemné, ale mnohokrát i menej príjemné situácie, s ktorými sa musia na mieste vysporiadať. Takto vyvádzala trojica cestujúcich pod vplyvom alkoholu...

Ilustračný obrázok k článku Traja cestujúci pod vplyvom alkoholu vo vlaku: Napadli vlakvedúceho i rušňovodiča!
Zdroj: Dnes24.sk

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) informovali o nehodových a mimoriadnych udalostiach na tratiach za minulý týždeň. Čo nečakané sa udialo v našom okolí?

Tak napríklad Medzilaborce. „Po nastúpení do vlaku Os 8970 traja neprispôsobiví cestujúci pod vplyvom alkoholu zašpinili sedačky a po upozornení rušňovodičom a vlakvedúcim boli rušňovodič a vlakvedúci napadnutí,“ informujú ŽSR s tým, že cestujúci boli následne zaistení privolanou policajnou hliadkou.

K mimoriadnym udalostiam však došlo aj bližšie k Humennému. Na trati medzi Strážskym a Humenným zrazil vlak psa a to tak, že po zrážke zostal dokonca poškodený rušeň. Na trati medzi Udavským a Koškovcami skončila pod kolesami nezisteného vlaku laň.

Železnice informujú aj o požiari cestného vozidla na parkovisku na humenskej stanici. Ten bol čiastočne uhasený zamestnancami stanice. Požiar definitívne zlikvidovali privolaní hasiči.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM