Zuzana Ročeňová Krimi

Tragická nehoda OBRAZOM: Chodec (†55) neprežil zrážku s volkswagenom!

Piatkové ráno sa v okrese Michalovce začalo tragicky. Mladý vodič (28) podľa polície nezvládol riadenie a narazil do chodcov. Stret s volkswagenom muž (†55) neprežil a na mieste žiaľ zraneniam podľahol.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda OBRAZOM: Chodec (†55) neprežil zrážku s volkswagenom!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó dnes ráno o 05,05 hodine došlo v okrese Michalovce k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol jeden ľudský život, jedna osoba sa zranila ťažko a jedna ľahko.

„Vodič (28) z Kráľovského Chlmca, viedol motorové vozidlo zn. VW Bora po ceste v smere na Michalovce. Po prejazde ľavotočivej zákruty medzi obcami Pavlovce nad Uhom a Palín, pravdepodobne nezvládol vedenie a prednou časťou vozidla narazil do troch chodcov z okresu Michalovce (22,26 a 55), ktorí tlačili v jeho smere jazdy nepojazdné motorové vozidlo zn. Ford Focus. Po náraze obe vozidla aj s chodcami skončili v priekope,“ uviedol hovorca.

„Pri dopravnej nehode sa ťažko zranil chodec (†55), ktorý zraneniam na mieste nehody podľahol. Chodec (22) utrpel ťažké zranenia s dobou liečenia a práceneschopnosti podľa predbežnej lekárskej správy do 150 dní a chodec (26) sa zranil ľahko s dobou liečenia a práceneschopnosti podľa predbežnej lekárskej správy do 30 dní," povedal Szabó.

Vodič VW neutrpel žiadne zranenie a bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Na vozidlách vznikla škoda približne 6 000 eur. Bližšie okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinov usmrtenia a ublíženia na zdraví.

Tragická nehoda v Michalovskom okrese
7
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM