Rôzne

TOP 7 spravodajských momentov týždňa: Vianočné Humenné a na pretrase volejbal či oceliareň

V Humennom a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj uplynulý prvý decembrový týždeň. My sme sa pozreli na udalosti, ktoré najviac zarezonovali v našom meste. Čo všetko zaujalo našich čitateľov? Pozrite si PREHĽAD.

Ilustračný obrázok k článku TOP 7 spravodajských momentov týždňa: Vianočné Humenné a na pretrase volejbal či oceliareň
Zdroj: TASR

Začneme najčerstvejšou správou z nedele. Vďaka veľkej 3-metrovej konštrukcii a viac ako 5 000 LED svetiel ožila Fontána lásky aj v zime. Pozrite si VIDEO TU.

Pri vianočnej téme ešte zostaneme. Vychutnajte si mikulášsku atmosféru pri rozsvecovaní vianočného stromčeka pred kultúrnym strediskom TU.

V oceliarni v Strážskom po niekoľkých týždňoch opätovne zastavili výrobu. Medzi viac ako štyrmi stovkami zamestnancov sa znovu hovorí o neistote a nejasných perspektívach fabriky. Viac sa dočítate TU.

Horúca téma v EXKLUZÍVNOM ROZHOVORE: S primátorkou Janou Vaľovou o volejbale!

Inštitút pre ekonomické a sociálne reformy spustil do testovacej prevádzky internetový portál porovnávajúci nemocnice podľa ukazovateľov kvality a efektívnosti. Kde majú najspokojnejších pacientov a ako dopadli v hodnoteniach zariadenia v Humennom?

Niektorí z nás chcú pri cestovaní ušetriť čas, iní peniaze. Do slovenských železníc vstupujú noví dopravcovia a tak už bude z čoho vyberať. Pozrite si porovnanie časov a cien cestovných lístkov vlakov RegioJet, Leo Express, Pendolino a slovenských železníc TU.

Ktorú strednú školu si vybrať, aby ste sa po jej skončení zamestnali čo najľahšie? Pomôckou pri rozhodovaní môže byť analýza inštitútu INEKO. Ten zostavil rebríček stredných škôl na základe hodnotenia nezamestnanosti absolventov. Ako dopadli humenské školy?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM