Rôzne

TOP 5 septembrových akcií: Poznačte si to naj, čo sa chystá v Humennom

Ani sme sa nenazdali a september už klope na dvere. A počas neho si môžete vyraziť aj na rôzne akcie v Humennom. Tieto považujeme za tie naj.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 septembrových akcií: Poznačte si to naj, čo sa chystá v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

2. september: Deň železnice

V rušňovom depe sa uskutoční Deň železnice, pričom pôjde o jeho piaty ročník. Zaujímavé podujatie si v uplynulých rokoch získalo množstvo priaznivcov. Návštevníci si môžu zblízka obzrieť rôzne vlaky a súčasťou podujatia sú aj viaceré sprievodné akcie a lákadlá, nevynímajúc atrakcie pre deti. Chýbať nebudú ani mimoriadne jazdy historických vlakov. Viac info tu.

9. september: Hráme pod hviezdami

Zaujímavý zážitok môže návštevníkom priniesť podujatie, ktoré sa uskutoční v areáli skanzenu. Tešiť sa môžete na Katku Koščovú s klaviristom Danom Špinerom, Womanvocal či Múzaband a okrem hudby sa budú pozorovať hviezdy a vypučiť si bude možné odborné výklady astronómov. Viac sa dočítate tu.

14. september: Neber drogy, ber hudbu

V dňoch 14. – 17. septembra sa v Humennom konajú Pamätné dni mesta a s ohľadom na 700. výročie prvej písomnej zmienky je počas štyroch dní pripravený mimoriadne bohatý program, ktorý tvorí viacero sprievodných akcií. A jednou z nich je aj ďalší ročník podujatia Neber drogy, ber hudbu,v rámci ktorého tu odohrá svoj koncert známa slovenská speváčka Kristína. Kompletný program Pamätných dní mesta Humenné nájdete tu!

16. september: Galaprogram na zimáku

A z programu Pamätných dní mesta vyberáme do tohto nášho septembrového prehľadu ešte jednu akciu, aj keď by sa ich dalo zaradiť oveľa viac… A to galaprogram na zimnom štadióne, kde sa predstavia Štátna filharmónia Košice, Marián Čekovský, Richard Herrgott, Lenka Rakárová a Lady Colors, Natália Padová a Mikuláš Petrašovský, SZUŠ Via Arto, Hex a aj svetoznáma skupina Alphaville. Čo všetko okrem spomínaných akcií môžete počas Pamätných dní mesta Humenné zažiť, sa dočítate tu.

24. september: Aladín a čarovná lampa

V divadelnej sále Domu kultúry sa v septembri bude dať zájsť aj na rodinný muzikál s názvom Aladín a čarovná lampa. Jeho autorkou je Tatiana Masníková, o hudbu sa postarali Robo Šimko (finalista Slovensko hľadá Superstar a líder skupiny Massriot) a Petra Bangóová. Zažiť budete môcť dobrodužný rozprávkový príbeh plný hudby, tanca, s nádhernými kostýmami, veľkou výpravou a podmanivými svetelnými efektami. Muzikálový príbeh na motívy rozprávok Tisíc a jednej noci vás zavedie do Bagdadu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM