Tomáš Šuhajda Rôzne

TOP 5: Najčítanejšie články týždňa z Humenného a okolia

Ďalší júlový týždeň sa už blíži ku koncu. Prinášame vám v jednej kocke články z Humenného a okolia, ktoré u našich čitateľov zarezonovali najviac.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5: Najčítanejšie články týždňa z Humenného a okolia
Zdroj: Dnes24.sk

Nešťastie na ceste

Stalo sa v obci Tovarné. Vodič Škody podľa polície počas jazdy na rovnej ceste za doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru a zišiel do priekopy. Oživiť sa ho už nepodarilo… Viac informácií nájdete tu.

Alkohol za volantom

V Humennom na Ul. Hviezdoslavovej došlo k dopravnej nehode. Jakub (22) podľa polície narazil do zaparkovaného auta a bol podrobený dychovej skúške s takýmto výsledkom

Nová mánia

Aj Humenné už zasiahol nový ošiaľ v podobe hľadania pokémonov. Prevažne mladým s mobilmi v ruke začal virtuálny svet presahovať do reálneho priestoru. Postupne tejto novej mánii prepadáva čoraz viac ľudí.

Voľné fleky

Nájsť si novú prácu, to nie je žiadna hračka. Aj vás zaujíma, aké miesta sú v súčasnosti v Humennom voľné? Zorientovať sa vám pomôže tento špeciálny prehľad, ktorý sme vám počas týždňa priniesli.

Plamene v Ohradzanoch

Ľuboslav z obce Ohradzany v Humenskom okrese má na krku obvinenie. Podľa polície založil v záhrade pri rodinnom dome ohnisko, z ktorého sa oheň rozšíril ďalej.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM